קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

צלחת עוף בורבון

צלחת עוף בורבון
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך ויסקי בורבון, חמאה, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: פאי בורבון שוקולד בורבון פקאן, עוף בורבון פיקנטי (מינוס הוויסקי), ו עוף בג'יזי הסלבק: תבשיל עוף טעים ואלגנטי מוכן תוך 30 דקות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים עוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. בקערה גדולה לשלב את הקרם של מרק עוף, מרק שמנת של סלרי וגבינה ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת של מרק עוףשמנת של מרק עוף
מרק שמנת וסלרימרק שמנת וסלרי
עוף שלםעוף שלם
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
יוצקים תערובת על עוף, ואז לשפוך חמאה מומסת מעל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
4
מפזרים פירורי לחם ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
5
יוצקים בורבון על כל.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, או עד השחמה תוסס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור