צלחת עוף בורבון
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך ויסקי בורבון, חמאה, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: פאי בורבון שוקולד בורבון פקאן, עוף בורבון פיקנטי (מינוס הוויסקי), ו עוף בג'יזי הסלבק: תבשיל עוף טעים ואלגנטי מוכן תוך 30 דקות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים עוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. בקערה גדולה לשלב את הקרם של מרק עוף, מרק שמנת של סלרי וגבינה ומערבבים יחד.
יוצקים תערובת על עוף, ואז לשפוך חמאה מומסת מעל.
מפזרים פירורי לחם ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, או עד השחמה תוסס.