צלי בטטה ומרק תפוחים
אם יש לכם בצל, גבעול סלרי, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה מתוקים ותפוחים, מרק תפוח אדמה מתוק, ו סמוקי בטטה ומרק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. דקור את תפוחי האדמה במזלג, מניחים על תבנית אפייה, וצולים עד מכרז, 40 עד 45 דקות. בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבצל, סלרי, תפוח ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך, 10 עד 12 דקות. חצי מתפוחי האדמה, לגרוף את הבשר, ולהוסיף לסיר.
להוסיף 6 כוסות מים, 2 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל. מבשלים עד מחומם דרך, 8 עד 10 דקות. מחית את המרק בסיר באמצעות בלנדר טבילה כף יד (או, עובד בקבוצות, בלנדר סטנדרטי).
מוסיפים מים, במידת הצורך, כדי להגיע לעקביות הרצויה.