צלי בקר איטי עם בצל ותפוחי אדמה
צלי בקר מבושל איטי עם בצל ותפוחי אדמה הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 561 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-30 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, תמהיל מרק בצל, צלי בקר בתחתית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה נהדר. מתכונים דומים: צלי בקר איטי עם בצל ותפוחי אדמה, בשר בקר מבושל איטי עם תפוחי אדמה אפויים ורוטב בירה ללא גלוטן, ו Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר.
הוראות
ב 5-6 ליטר סיר איטי, בצל מקום. אם צלי בקר מגיע ברשת או קשור, להסיר רשת או מחרוזות.
מניחים תפוחי אדמה ושום סביב בשר בקר. בקערה קטנה, לערבב 1 1/4 כוסות של מרק ואת תערובת מרק יבש; לשפוך על בשר בקר. (לקרר שנותר מרק.)
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 9 עד 10 שעות.
הסר בשר וירקות מן הבישול; מקום על מגש הגשה. כיסוי כדי להתחמם.
בקערה קטנה, לערבב נשאר 1/2 מרק כוס הקמח; בהדרגה לערבב לתוך מיצים בבישול. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל על 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב התעבה.
מגישים רוטב על בשר וירקות.