צלי הודו ופסטה פטריות עם רוטב גבינת יין לבן
הודו צלוי ופסטה פטריות עם רוטב גבינת יין לבן דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור חג ההודיה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך פחות-מרק עוף נתרן, שאלוט, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פסטאן ברוטב פטריות שמנת ויין לבן, פסטה פטריות אופה עם רוטב שמנת יין לבן (טבעוני), ו הודו צלוי לימון-שום ורוטב יין לבן.
הוראות
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים פטריות, בצל ושאלוט; מטגנים 5 דקות או עד שהבצל והשאלוט מזהיבים קלות. מערבבים 1/4 כוס יין, טימין, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; מבשלים 1 דקה או עד שהנוזל התאדה, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות שחומות. הניחו בצד.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים קמח; מבשלים 30 שניות תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה.
מוסיפים 1/2 כוס יין, מרק וחלב שנותרו; מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את האש, ומבשלים 5 דקות או עד מעט סמיך, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים את התבנית מהאש, ומערבבים פנימה פונטינה ו 1/4 כוס פרמיגיאנו-רג ' יאנו, נותרים 1/2 כפית מלח, ונותרים 1/4 כפית פלפל. מערבבים פנימה תערובת פטריות, פסטה והודו; זורקים בעדינות לשילוב.
מניחים בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ 'מצופה בתרסיס בישול; מפזרים 1/4 כוס פרמיגיאנו-רג' יאנו שנותרה.
אופים בחום של 375 למשך 12 דקות או עד להשחמה קלה.
תן לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.