קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

צלי הודו ופסטה פטריות עם רוטב גבינת יין לבן

צלי הודו ופסטה פטריות עם רוטב גבינת יין לבן
הודו צלוי ופסטה פטריות עם רוטב גבינת יין לבן דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור חג ההודיה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך פחות-מרק עוף נתרן, שאלוט, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פסטאן ברוטב פטריות שמנת ויין לבן, פסטה פטריות אופה עם רוטב שמנת יין לבן (טבעוני), ו הודו צלוי לימון-שום ורוטב יין לבן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים פטריות, בצל ושאלוט; מטגנים 5 דקות או עד שהבצל והשאלוט מזהיבים קלות. מערבבים 1/4 כוס יין, טימין, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; מבשלים 1 דקה או עד שהנוזל התאדה, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות שחומות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים קמח; מבשלים 30 שניות תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מוסיפים 1/2 כוס יין, מרק וחלב שנותרו; מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את האש, ומבשלים 5 דקות או עד מעט סמיך, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מסירים את התבנית מהאש, ומערבבים פנימה פונטינה ו 1/4 כוס פרמיגיאנו-רג ' יאנו, נותרים 1/2 כפית מלח, ונותרים 1/4 כפית פלפל. מערבבים פנימה תערובת פטריות, פסטה והודו; זורקים בעדינות לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ 'מצופה בתרסיס בישול; מפזרים 1/4 כוס פרמיגיאנו-רג' יאנו שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
אופים בחום של 375 למשך 12 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
תן לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.