קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

צלי חזיר ממולא פטריות בר

צלי חזיר ממולא פטריות בר
צלי חזיר ממולא פטריות בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, עלי מרווה, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ערמונים ופטריות בר ממולאים שלוש ציפורים צלויות, חזיר חרדל בייקון צלי עם פטריות ממולאות, ו צלי חזיר ממולא עם עשבי תיבול מתובל ארטישוק ופטריות מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. בקערה קטנה, מניחים פטריות פורצ ' יני מיובשות. מכסים פטריות במים חמים; בואו לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
בינתיים, לחתוך בשר חזיר צלוי אופקית עד 1/2 אינץ ' מצד אחד ארוך מבלי לחתוך את כל הדרך (חזיר ייפתח כמו ספר); להפריש. במחבת 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים על 1 דקה או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מסננים פטריות פורצ ' יני היטב; קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
מוסיפים פטריות פורצ ' יני ופורטבלה לחמאה במחבת; מבשלים כ 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פטריות רכות. מערבבים במילוי פירורים.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
תערובת פטריות כפית לתוך פתיחה חזיר; חזיר סגור מעל מלית מאובטח עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
7
מניחים חזיר ממולא במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
מברשת עם שמן; מפזרים מלח ופלפל. הכנס מדחום בשר avenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
הצלוי חשף 45 עד 55 דקות או עד מדחום קורא 66°.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
הסר חזיר מחבת; לכסות עם לסכל ולתת לעמוד 10 דקות עד מדחום קורא 71°.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
הסר מחרוזות חזיר לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
12
מקשטים עם מרווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין