קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

צלי חזיר ממולא פטריות בר

צלי חזיר ממולא פטריות בר
צלי חזיר ממולא פטריות בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, עלי מרווה, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ערמונים ופטריות בר ממולאים שלוש ציפורים צלויות, חזיר חרדל בייקון צלי עם פטריות ממולאות, ו צלי חזיר ממולא עם עשבי תיבול מתובל ארטישוק ופטריות מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. בקערה קטנה, מניחים פטריות פורצ ' יני מיובשות. מכסים פטריות במים חמים; בואו לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בינתיים, לחתוך בשר חזיר צלוי אופקית עד 1/2 אינץ ' מצד אחד ארוך מבלי לחתוך את כל הדרך (חזיר ייפתח כמו ספר); להפריש. במחבת 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים על 1 דקה או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
מסננים פטריות פורצ ' יני היטב; קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מוסיפים פטריות פורצ ' יני ופורטבלה לחמאה במחבת; מבשלים כ 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פטריות רכות. מערבבים במילוי פירורים.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
תערובת פטריות כפית לתוך פתיחה חזיר; חזיר סגור מעל מלית מאובטח עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
מניחים חזיר ממולא במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
מברשת עם שמן; מפזרים מלח ופלפל. הכנס מדחום בשר avenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
הצלוי חשף 45 עד 55 דקות או עד מדחום קורא 66°.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
הסר חזיר מחבת; לכסות עם לסכל ולתת לעמוד 10 דקות עד מדחום קורא 71°.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
הסר מחרוזות חזיר לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
12
מקשטים עם מרווה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ