צלי חזיר מפולפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלי חזיר מפולפל. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. אם יש לך פלפל, קמח, קרם ללא שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו צלוי צלעות מפולפל, סלט רוסטביף מפולפל, ו עוף צלוי עם פלפל קורניש (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 1/4 כפיות פלפל כתוש ומלח; לשפשף על פני השטח של צלי.
מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני עד חם.
מוסיפים צלי, ומבשלים עד משחימים מכל הצדדים, מסתובבים מדי פעם.
להעביר צלי לבישול איטי 4 ליטר חשמלי.
מוסיפים מים למחבת; מביאים לרתיחה. מחבת Deglaze על ידי גירוד חלקיקים שנצמדים לתחתית.
יוצקים תערובת מים על צלי. מכסים ומבשלים על הגדרה גבוהה 3 שעות או עד צלי הוא רך.
הסר צלי מן התנור; להפריש, ולשמור חם.
יוצקים מיצי פאן מתוך סיר לסיר קטן; שומן רזה מן המיצים. מביאים מיצים לרתיחה.
מערבבים שמנת חמוצה וקמח; מוסיפים לסיר, ערבוב כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מערבבים הנותרים 1/4 כפית פלפל כתוש.