קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות3
ציון בריאות56
מגזין

צלי חזיר עם עצם עם זיגוג תפוח-ריבס

צלי חזיר עם עצם עם זיגוג תפוח-ריבס
צלי חזיר מעצם עם זיגוג תפוח-ריבס הוא מנה עיקרית ללא גלוטן . מתכון זה מכיל 3 מנות עם 1797 קלוריות , 188 גרם חלבון ו -55 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 60% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צלי חלצי חזיר, סוכר חום, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-55 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 78% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: צלי חזיר וכרוב ניצנים עם ג'לי כדורי ג'לי זיגוג מתוק , צלי חזיר עם צ'אטני ריבס וצלי חזיר עם זיגוג שזיפים .

הוראות

1
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס (95 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים את בשר החזיר על רשת צלייה ומשפשפים את כולו במלח, פלפל שחור ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
צולים לאט את החזיר בתנור שחומם מראש עד שהחזיר כבר לא ורוד ליד העצם, כ-5 שעות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
בזמן שהבשר מתבשל, ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום, השאלוט והבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את הריבס, התפוח, הסוכר החום, החומץ, מיץ התפוחים וציר העוף. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית, ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם למחצית מנפחו המקורי, כ-30 דקות. ממיסים את עמילן התירס במים הקרים, ואז מערבבים לתוך הרוטב המבעבע. ממשיכים לבשל ומערבבים עד שהרוטב מסמיך לסמיכות של סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
לשימור,לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
לאחר שהחזיר הגיע לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס), כף מספיק זיגוג ריבס על צלי החזיר לכיסוי מלא. מחזירים את החזיר לתנור, וממשיכים לאפות עד שהזיגוג מתייצב, והטמפרטורה הפנימית הגיעה ל-160 מעלות פרנהייט (71 מעלות צלזיוס), כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
נותנים לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
7
מגישים עם זיגוג התפוח-ריבס הנותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
לשימור,לשימור,
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן