קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

צלי חזיר עם רוטב סיידר קשה

צלי חזיר עם רוטב סיידר קשה
נסו חזיר צלוי עם רוטב סיידר, בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, ו צלי חזיר סיידר עם תפוח-טימין רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני. כאשר המחבת חמה, מוסיפים 2 כפות חמאה. מתבלים את החזיר בנדיבות עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ולצרוב על כל הצדדים במחבת החמה עד חום זהוב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבצל והתפוחים ומתבלים שוב עם מלח ופלפל. מבשלים עד שהם מתחילים לקרמל, ואז לשפוך סיידר קשה לגרד את החלקים החומים מהחלק התחתון של המחבת. להביא לרתיחה ולשטוף את צלי החזיר השחום בחזרה למחבת. מכסים במכסה ומכניסים לתנור כדי לקלוע עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-145 מעלות F על מדחום שנקרא מיידית, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סיידר קשיחסיידר קשיח
צלי חזירצלי חזיר
תפוחתפוח
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
מחבתמחבת
4
הסר את צלי החזיר מן הסיר ולהעביר ללוח גילוף; אוהל עם נייר כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
סירסיר
5
להעביר את התוכן של הסיר למעבד מזון או בלנדר ומחית, ולאחר מכן להחזיר את מחית למחבת. מביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז מפחיתים את החום לנמוך ומוסיפים סיידר נוסף אם הרוטב עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סיידרסיידר
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
מחבתמחבת
סירסיר
6
הוסף את כף הנותרים של חמאה קרה, לטאטא כל הזמן כפי שהוא נמס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
הסר מהחום כאשר הרוטב הוא חלק ומבריק והחמאה נמסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
8
פרוסת בשר חזיר בשר צלוי ולסדר על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
9
מגישים עם רוטב וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב