צלי חזיר שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלי חזיר שום. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא בשר חזיר צלוי, פלפל, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-20 דקות. נסו בשר חזיר צלוי שום עם ירקות ורוטב שום, צלי חזיר שום, ו שום וחרדל צלי חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. לבשל חזיר בשמן על 10 דקות, מפנה מדי פעם, עד חום מכל הצדדים.
מניחים בצל ושום ב 3 1/2 - כדי 6 ליטר סיר איטי.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות או עד חזיר רך. שמור 1 כוס בישול נוזלי.
מגישים חזיר עכשיו, או להסיר חזיר מ בישול איטי מגניב מעט. לגרוס חזיר חם, באמצעות 2 מזלגות.
מניחים 2 כוסות חזיר מגורר בכל מקרר או מיכל מקפיא.
הוסף 1/2 כוס שמורות נוזל בישול לכל מיכל. מכסים ומקררים עד 4 ימים או להקפיא עד 4 חודשים. כדי להפשיר חזיר קפוא, מקום מיכל במקרר על 8 שעות.