צלי חזיר שום וחרדל
המתכון לצלי חזיר שום וחרדל ניתן להכין תוך כ-3 שעות ו-25 דקות . מנה אחת מכילה 406 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 6 אנשים . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לך סוכר חום, רוזמרין, כתף חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. עם ציון של 89% , המנה הזו מדהימה. צלי חזיר שום ועשבי תיבול עם תפוחי אדמה, תרד נבול וקרם מלפפונים מקרר, צלעות חזיר עם דבש, חרדל ותפוחים , ועוף צלוי לימון, שום ותימין - שיטה מהירה וקלה מאוד דומות למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
בקערה בינונית טורפים יחד את החרדל, שמן הקנולה, השום, הסוכר והרוזמרין הקצוץ.
מניחים את צלי החזיר על רשת המותאמת לתבנית צלייה.
מניחים את 2 ענפי הרוזמרין מתחת לבשר החזיר.
מפזרים את הצלי היטב במלח ופלפל. בעזרת מברשת או ידיים, מצפים לחלוטין את הצלי במשחת החרדל והשום.
מכניסים את הצלי לתנור וצולים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-145 מעלות פרנהייט, 2 1/2 עד 3 שעות.
מוציאים מהתנור, מכסים בנייר כסף ומניחים לנוח 15 דקות לפני שפורסים. (שמור 1 כוס חזיר פרוס לשימוש אחר, כגון מתכון סיבוב 2 בשר חזיר צלוי עם פנים פתוחות ובצל.)
מגישים את בשר החזיר הפרוס עם נטיפי המחבת מוזגים מעל.