קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

צלי חזיר שום וחרדל

צלי חזיר שום וחרדל
המתכון לצלי חזיר שום וחרדל ניתן להכין תוך כ-3 שעות ו-25 דקות . מנה אחת מכילה 406 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 6 אנשים . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לך סוכר חום, רוזמרין, כתף חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. עם ציון של 89% , המנה הזו מדהימה. צלי חזיר שום ועשבי תיבול עם תפוחי אדמה, תרד נבול וקרם מלפפונים מקרר, צלעות חזיר עם דבש, חרדל ותפוחים , ועוף צלוי לימון, שום ותימין - שיטה מהירה וקלה מאוד דומות למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית טורפים יחד את החרדל, שמן הקנולה, השום, הסוכר והרוזמרין הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את צלי החזיר על רשת המותאמת לתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מניחים את 2 ענפי הרוזמרין מתחת לבשר החזיר.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מפזרים את הצלי היטב במלח ופלפל. בעזרת מברשת או ידיים, מצפים לחלוטין את הצלי במשחת החרדל והשום.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6
מכניסים את הצלי לתנור וצולים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-145 מעלות פרנהייט, 2 1/2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוציאים מהתנור, מכסים בנייר כסף ומניחים לנוח 15 דקות לפני שפורסים. (שמור 1 כוס חזיר פרוס לשימוש אחר, כגון מתכון סיבוב 2 בשר חזיר צלוי עם פנים פתוחות ובצל.)
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים את בשר החזיר הפרוס עם נטיפי המחבת מוזגים מעל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה