קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות57
מגזין

צלי כתר של חזיר עם זיגוג רימון ג'ינג'ר

צלי כתר של חזיר עם זיגוג רימון ג'ינג'ר
צלי כתר של חזיר עם זיגוג רימון ג'ינג'ר נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 4228 קלוריות, 369 גרם חלבון, ו 199 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 64% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 15 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו -15 דקות. מתכון זה מכלמתכונים דורשים צלי כתר של בשר חזיר, מלח ופלפל, ריבת תפוזים ורוטב סויה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון 88%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: צלי כתר חזיר עם זיגוג מלכותי ורוטב, צלי חזיר עשבי תיבול עם זיגוג אפרסק ג'ינג'ר, ו ארוחת חג המולד: מייפל סוכר וג'ינג'ר צלי חזיר עם רוטב חמוציות קלמנטין רימונים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את הצלי בתבנית צלייה; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
מניחים צלי בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בסיר קטן שלבו מיץ רימונים, ג ' ינג ' ר, מיץ ליים ורוטב סויה. מביאים לרתיחה, מערבבים ריבה ומסירים מהאש. הניחו את הזיגוג הזה בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
כאשר צלי כבר בישול במשך שעה 1 ו 20 דקות, מברשת צלי עם כ 1/3 של זיגוג. צולים עוד 10 דקות, מברישים עם עוד 1/3 מהזיגוג. צולים עוד 10 דקות, מברישים בזיגוג שנותר. ממשיכים לצלות עד שהטמפרטורה הפנימית של הבשר מגיעה ל 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)