קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות31
מגזין

צלי ממולא של בשר חזיר

צלי ממולא של בשר חזיר
בשר צלוי ממולא של חזיר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 657 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם חזיר טחון, מלח, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 95%. נסו צלי ממולא של בשר חזיר, צלי ממולא של בשר חזיר, ו צלי ממולא של בשר חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להפוך את המילוי: להמס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני. כאשר הקצף שוכך מוסיפים בצל וקמח, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 5 דקות. מערבבים סלרי ותפוחים; לטגן (ללא בראונינג) על 5 דקות יותר. לגרד תוכן מחבת לתוך קערה גדולה ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים פירורי לחם, חזיר טחון, בשר נקניק, פטרוזיליה, מרווה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
חזיר טחוןחזיר טחון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4
מערבבים יחד בעדינות אבל ביסודיות. (הערה: לא לטעום את המילוי מבושל, שכן הוא מכיל חזיר גלם; במקום זאת, מטגנים כדור קטן של המילוי במחבת, ואז טעם ועונה עם יותר מלח ופלפל לפי הצורך).
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
למלא את מרכז הכתר עם מלית, mounding אותו מעט. מכסים אותו עם סיבוב של רדיד אלומיניום לעטוף את הקצוות של עצמות קוצצים ברצועות של רדיד כדי למנוע מהם charring ו מצלם.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים את הכתר על מתלה במחבת צלייה רדודה רק גדולה מספיק כדי להחזיק אותו בנוחות, וצולים במרכז התנור, ללא הפרעה, במשך כ 3 שעות או עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר הוא 175 מעלות F (80 מעלות C). (הערה: 30 דקות לפני בשר חזיר נעשה, להסיר את רדיד מהחלק העליון של המילוי כדי לאפשר את החלק העליון לחום.)
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בזהירות להעביר את הכתר על מגש גדול, מחומם, עגול, רצועת רדיד מקצה הצלעות ולהחליף אותו עם סלסולים נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
תן את שאר הכתר במשך כ -10 דקות לפני גילוף והגשה. כדי לגלף חזיר: להכניס מזלג גדול בצד של הכתר כדי לייצב אותו, עם סכין גדולה, חדה, לחתוך דרך כל צלע לנתק את הצלעות. שתי צלעות לאדם הן מנהגי המלווה במנה נדיבה של המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד