קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

כרמל חטיפי תפוח אני

כרמל חטיפי תפוח אני
. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אגוזי מלך, קמח, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, כרמל Apple Bars III, ו ברים תפוח קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז 15 x 10 x 1 מחבת אינץ.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
במחבת קטנה על אש נמוכה, להמיס את החמאה או מרגרינה. בקערה גדולה, לשלב 2 כוסות קמח, 2 כוסות שיבולת שועל בישול מהיר, סוכר חום, סודה לשתיה, וחמאה מומסת או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל מהירה לבישולשיבולת שועל מהירה לבישול
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
3
מערבבים עד מתפורר. הקש חצי תערובת (על 2-1 / 2 כוסות) במחבת משומנת. תניח בצד את השאר.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים במשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
במחבת קטנה מעל חום בינוני, לשלב ציפוי קרמל וקמח 1/2 כוס. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. עדיין ערבוב כל הזמן, להרתיח במשך 2 או 3 דקות עד מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מורחים תפוחים ואגוזים על הקרום האפוי.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
קרוםקרום
אגוזיםאגוזים
7
יוצקים תערובת קרמל חם באופן שווה על תפוחים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
תפוחתפוח
אגוזיםאגוזים
8
מפזרים שמורות תערובת מתפוררת באופן שווה מעל.
9
החזירו מחבת לתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
10
אופים 20-25 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי במחבת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
11
חתוך לסורגים. (קירור עושה חיתוך קל יותר). אחסן היטב.