כרמל חטיפי תפוח אני
. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אגוזי מלך, קמח, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, כרמל Apple Bars III, ו ברים תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז 15 x 10 x 1 מחבת אינץ.
במחבת קטנה על אש נמוכה, להמיס את החמאה או מרגרינה. בקערה גדולה, לשלב 2 כוסות קמח, 2 כוסות שיבולת שועל בישול מהיר, סוכר חום, סודה לשתיה, וחמאה מומסת או מרגרינה.
מערבבים עד מתפורר. הקש חצי תערובת (על 2-1 / 2 כוסות) במחבת משומנת. תניח בצד את השאר.
במחבת קטנה מעל חום בינוני, לשלב ציפוי קרמל וקמח 1/2 כוס. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. עדיין ערבוב כל הזמן, להרתיח במשך 2 או 3 דקות עד מעט מעובה.
מורחים תפוחים ואגוזים על הקרום האפוי.
יוצקים תערובת קרמל חם באופן שווה על תפוחים ואגוזים.
מפזרים שמורות תערובת מתפוררת באופן שווה מעל.
אופים 20-25 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי במחבת.
חתוך לסורגים. (קירור עושה חיתוך קל יותר). אחסן היטב.