צלי סיר וארוגולה פניני
צלי פוט וארוגולה פניני עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.11 דולר למנה. אם יש לכם עלי ארוגולה לתינוקות, חרדל דיז'ון, לחם בן שבעה דגנים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 68%. מתכונים דומים: טורקיה וארוגולה פניני עם גרוי אוררה, אגס, ארוגולה וברי פניני, ו עוף, ברי, תאנה וארוגולה פניני.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה ומתובלת היטב על אש בינונית-נמוכה.
מניחים את פרוסות הלחם על משטח עבודה ומורחים על כפית חרדל על כל פרוסה. מחלקים את הגבינה הפרוסה בין כל 8 הפרוסות. מורחים את הבשר באופן שווה על 4 פרוסות לחם עם גבינה, ואחריו 1/4 מהארוגולה. מתבלים במלח ופלפל ומכסים ב -4 פרוסות הלחם הנותרות.
עבודה ב 2 קבוצות, אם יש צורך, לשים 2 של כריכים לתוך המחבת. שקלו את הכריכים במכבש בייקון או כיסו אותם ביריעת קלף והניחו מחבת מעט קטנה יותר ישירות מעל. שים פחית עגבניות או לבנה במחבת העליונה כדי לשקול את התבנית. מבשלים עד שתחתית הכריך מזהיבה והגבינה מתחילה להמיס, 5 עד 6 דקות.
מוציאים את מכבש הבייקון או המחבת העליונה, הופכים את הכריכים, מחזירים את המכבש או הקלף והמחבת העליונה לתבנית ומבשלים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות נוספות. חזור על הפעולה עם 2 הכריכים הנותרים.
פורסים את הפניני באלכסון ומסדרים על מגש הגשה.