צליה: תפוחים ברוטב קרמל
צליה: תפוחים ברוטב קרמל עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 840 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 42 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ים גס, תפוחים סבתא סמית, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו צליה: תפוחים ממולאים נקניק, תפוחים אפויים ברוטב רום קרמל, ו תפוחים מזוגגים ברוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות חותך ביסקוויטים 4 אינץ', לחתוך 4 סיבובים מתוך גיליון מאפה. באמצעות מזלג, לדקור כל מאפה סיבוב על 12 פעמים כדי למנוע בצק עולה יותר מדי בתנור. בעקבות הוראות החבילה, אופים סיבובים מאפה על תבנית אפייה עד חום זהוב.
בסיר קטן מעל חום בינוני, לשלב סוכר חום, שמנת כבדה, ו1 / 4 כוס חמאה לרוטב, ערבוב כל הזמן עד הסוכר מומס חמאה נמסה, 4 עד 5 דקות.
בקערה גדולה, לזרוק פרוסות תפוח עם חמאה מומסת כדי מעיל היטב.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפזרים גחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים את פרוסות התפוח על הגריל ומבשלים מעל חום בינוני, עם מכסה סגור ככל האפשר, עד משחימים ומכרז היטב, 8 עד 10 דקות, מרפרף פעם באמצע הבישול.
להעביר פרוסות תפוח לקערה. לחמם רוטב על אש נמוכה, במידת הצורך, ולכפות קצת רוטב על פרוסות תפוח, לזרוק בעדינות מעיל.
כדי להרכיב, מניחים כל עגול מאפה על צלחת קינוח. מסדרים פרוסות תפוח על גבי סיבובים מאפה. כפית נותרת רוטב על תפוחים, ומאפשר לו לרוץ למטה על צלחות.
מפזרים קצת מלח גס, אם תרצה. סיים עם מנה של קצפת או קרם פרש.