צלייה: רגל צלייה ללא צלייה של כבש עם לימון, רוזמרין, & שום
צלייה: רגל צלייה ללא צלייה של כבש עם לימון, רוזמרין, & שום נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 573 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מלח כשר, רגל טלה, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו רגל טלה צלויה ללא עצמות עם שום, רוזמרין ולימון, רגל טלה צלויה עם לימון, שום ורוזמרין, ו רגל טלה מבושלת לאט עם שום, לימון ורוזמרין (ב C (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את השום, רוזמרין, שמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל, וגרידת לימון.
מניחים כבש בשקית פלסטיק גדולה הניתן לאכילה מחדש.
יוצקים את כל מלבד ¼ כוס המרינדה, הזמנת לשימוש מאוחר יותר. לאטום את התיק ולזרוק ביסודיות מעיל הטלה. מרינדה בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
הסר כבש מן המרינדה ולהתגלגל לתוך גליל הדוק לקשור בבטחה עם חוט הקצב.
לקשור יחד מסתיים רוזמרין וזרעי קורנית כדי ליצור את מברשת העשב.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים משני צדי אח הפחם ומניחים מחבת רדיד בין שתי ערימות הגחלים. הפעל לירוק של rotisserie דרך אמצע כבש ומסתיים מאובטחים עם מזלגות rotisserie.
מניחים על הגריל, מכסים ומבשלים בטמפרטורה בינונית. בשר כבש עם מרינדה שמורות באמצעות מברשת עשב אי פעם 15 דקות. מבשלים עד שה רושם 125 מעלות עבור בינוני נדיר או 130 מעלות בינוני על מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך מרכז הצלי.
הסר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 עד 15 דקות. תחתוך ותגיש.