קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

צלע מובחרת באפלו עם זיגוג בלסמי כתום

צלע מובחרת באפלו עם זיגוג בלסמי כתום
אם יש לכם מדיירה, מרק בשר, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צלע מובחרת באפלו עם זיגוג בלסמי כתום, סטייק סלמון עם זיגוג כתום-בלסמי, ו סטייק סלמון עם זיגוג כתום-בלסמי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
אם באמצעות בשר בקר, לקצץ את כל אבל שכבה דקה של שומן מ צלי. בנדיבות העונה באפלו או בשר בקר עם מלח ופלפל. בופאלו צלוי, צד שמן למעלה, על מתלה V ב 17 על 12 על 2 אינץ 'מחבת צלייה flameproof באמצע תנור 15 דקות (להשתמש 13 על ידי 9-על 2 אינץ' מחבת צלייה עבור בשר בקר, שהוא גבוה יותר צר יותר מאשר באפלו).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ביזוןביזון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ולהוסיף 1/2 כוס מים למחבת צלייה, ולאחר מכן להמשיך לצלות בשר 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
מברשת בשר עם כמה זיגוג ולהוסיף 1/2 כוס מים למחבת, ולאחר מכן להמשיך לצלות, צחצוח עם זיגוג והוספת 1/2 כוס מים למחבת כל 15 דקות, עד מדחום מוכנס לתוך מרכז צלוי (לא לגעת עצם) רושמים 52°, 2 עד 2 1/4 שעות יותר (115°F עבור בשר בקר, 1 3/4 עד 2 שעות יותר).
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להעביר בשר למגש גדול ולתת לעמוד, חשוף, 25 דקות. (בשר ימשיך לבשל כפי שהוא עומד, להגיע כ 57° עבור תאו בינוני נדיר או130 עבור בשר בקר בינוני נדיר.)
מרכיבים שתצטרך
ביזוןביזון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
אם באמצעות תאו, מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף יין אדום מדיירה ו מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה בינוני, ערבוב גירוד חתיכות חומות, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
ביזוןביזון
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2
מוסיפים מרק ומרתיחים עד מופחת על 1 1/2 כוסות, על 3 דקות. (אם באמצעות בשר בקר, יוצקים מיצי מחבת לתוך קנקן מפריד שומן 1 ליטר או זכוכית למדוד ולרוקן את השומן, ואז לשפוך מיצים בחזרה למחבת. מחבת צלייה בפישוק מעל 2 מבערים ומחבת deglaze על ידי מיצים רותחים על חום גבוה בינוני, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת על 2/3 כוס, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
מוסיפים יין אדום ומדיירה ומרתיחים עד מצטמצם כ 2/3 כוס, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
4
מוסיפים מרק ומרתיחים עד מופחת על 2 כוסות, על 6 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5
מערבבים בכל מיצי באפלו או בשר שנצברו על מגש ועונה jus עם מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ביזוןביזון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
יוצקים jus דרך מסננת בסדר רשת לתוך סירת רוטב ולשמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
לגלף צלי ולהגיש עם jus.