קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

צלע מובחרת באפלו עם זיגוג בלסמי כתום

צלע מובחרת באפלו עם זיגוג בלסמי כתום
אם יש לכם מדיירה, מרק בשר, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צלע מובחרת באפלו עם זיגוג בלסמי כתום, סטייק סלמון עם זיגוג כתום-בלסמי, ו סטייק סלמון עם זיגוג כתום-בלסמי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
אם באמצעות בשר בקר, לקצץ את כל אבל שכבה דקה של שומן מ צלי. בנדיבות העונה באפלו או בשר בקר עם מלח ופלפל. בופאלו צלוי, צד שמן למעלה, על מתלה V ב 17 על 12 על 2 אינץ 'מחבת צלייה flameproof באמצע תנור 15 דקות (להשתמש 13 על ידי 9-על 2 אינץ' מחבת צלייה עבור בשר בקר, שהוא גבוה יותר צר יותר מאשר באפלו).
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
ביזוןביזון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ולהוסיף 1/2 כוס מים למחבת צלייה, ולאחר מכן להמשיך לצלות בשר 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
4
מברשת בשר עם כמה זיגוג ולהוסיף 1/2 כוס מים למחבת, ולאחר מכן להמשיך לצלות, צחצוח עם זיגוג והוספת 1/2 כוס מים למחבת כל 15 דקות, עד מדחום מוכנס לתוך מרכז צלוי (לא לגעת עצם) רושמים 52°, 2 עד 2 1/4 שעות יותר (115°F עבור בשר בקר, 1 3/4 עד 2 שעות יותר).
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
להעביר בשר למגש גדול ולתת לעמוד, חשוף, 25 דקות. (בשר ימשיך לבשל כפי שהוא עומד, להגיע כ 57° עבור תאו בינוני נדיר או130 עבור בשר בקר בינוני נדיר.)
מרכיבים שתצטרך
ביזוןביזון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
אם באמצעות תאו, מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף יין אדום מדיירה ו מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה בינוני, ערבוב גירוד חתיכות חומות, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
ביזוןביזון
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מוסיפים מרק ומרתיחים עד מופחת על 1 1/2 כוסות, על 3 דקות. (אם באמצעות בשר בקר, יוצקים מיצי מחבת לתוך קנקן מפריד שומן 1 ליטר או זכוכית למדוד ולרוקן את השומן, ואז לשפוך מיצים בחזרה למחבת. מחבת צלייה בפישוק מעל 2 מבערים ומחבת deglaze על ידי מיצים רותחים על חום גבוה בינוני, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת על 2/3 כוס, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מוסיפים יין אדום ומדיירה ומרתיחים עד מצטמצם כ 2/3 כוס, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
4
מוסיפים מרק ומרתיחים עד מופחת על 2 כוסות, על 6 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
5
מערבבים בכל מיצי באפלו או בשר שנצברו על מגש ועונה jus עם מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ביזוןביזון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(או או רגיל)(או או רגיל)
6
יוצקים jus דרך מסננת בסדר רשת לתוך סירת רוטב ולשמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
לגלף צלי ולהגיש עם jus.