צלעות בגריל עם רוטב בלסמי
צלעות בגריל עם רוטב בלסמי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 112 גרם של שומן, וסך הכל 1265 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך שמן זית, סוכר חום, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו Spice שפשף צלע ביזון אמריקאי קצר עם רוטב צ'יפוטלה דבש כתום, תבשיל צלעות בלסמי קצר, ו צלעות קצרות בלסמיות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
ב 12x8 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית או שקית פלסטיק לאחסון מזון גדולה resealable, לשלב חומץ, מיץ תפוחים, סוכר חום, רוטב סויה, שמן, חרדל יבש ופלפל; לערבב היטב.
מוסיפים צלעות, פונים למעיל. כיסוי צלחת או שקית חותם. מקררים לפחות 8 שעות או עד 24 שעות כדי להשרות.
גז חום או גריל פחם לבישול עקיף לפי הוראות היצרן או לראות p. 40 (קצה המטבח). כאשר הגריל מחומם, להסיר צלעות מן המרינדה; שמורת להכניס קירור מרינדה.
מניחים צלעות על הגריל ישירות מעל מחבת טפטוף. לכסות גריל; לבשל 2 עד 2 1/4 שעות או עד מכרז, מפנה מדי פעם.
במהלך 30 הדקות האחרונות של זמן הבישול, בסיר קטן, לשלב מרינדה שמורה ורוטב צ ' ילי; לערבב היטב. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 20 עד 30 דקות או עד מעובה מעט מופחת, ערבוב מדי פעם. (רוטב יהיה דומה לסירופ.)
מפזרים צלעות עם פטרוזיליה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.