צלעות בייבי גב חמות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות גב תינוק מתוק חם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 799 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 49 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, פלפל, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. נסו צלעות תינוק אחורי מתובלות ומתוקות, מתוק & פיקנטי בייבי צלעות אחוריות, ו צלעות בייבי גב עם רוטב מתוק ודביק (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה.
לשטוף ולטפוח על צלעות יבשות. אם תרצה, להסיר קרום דק מהחלק האחורי של הצלעות על ידי חיתוך לתוכו עם סכין ולאחר מכן מושך אותו. (זה יגרום צלעות יותר רך.)
לשפשף צלעות עם צדדים לחתוך של לימונים, לסחוט כמו שאתה לשפשף. עיסוי תערובת ג ' ינג ' ר לתוך בשר, מכסה את כל הצדדים. לעטוף צלעות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, ומניחים שקיות מקפיא פלסטיק zip העליון או צלחת אפייה 13-x 9 אינץ'; חותם או כיסוי, וצינה 8 שעות.
תנו לצלעות לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הצלייה.
אור 1 צד של גריל, חימום לחום בינוני-גבוה (350 עד 400); השאר צד אחר unlit.
מניחים לוחות צלע מעל צד unlit, לערום 1 על גבי השני.
גריל, מכוסה במכסה גריל, 40 דקות. מקם מחדש לוחות צלעות, נע לוח תחתון לחלק העליון, וגריל 40 דקות. Reposition 1 יותר זמן, העברת לוח תחתון לחלק העליון; גריל 40 דקות.
טמפרטורת גריל נמוכה יותר לחום בינוני (300 עד 350); לוחות צלעות unstack, ולמקם זה לצד זה מעל צד unlit של הגריל. לבשל צלעות 30 דקות יותר, צליעה עם חצי רוטב Cue מתוק-חם'.
הסר צלעות מגריל, ולתת לעמוד 10 דקות.
צלעות חתוכות, חתכים בין העצמות.
מגישים צלעות עם הנותרים רוטב Cue מתוק-חם'.