קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות34
מגזין

צלעות בסגנון קרוליינה

צלעות בסגנון קרוליינה
אם יש לכם מלח, פלפל, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: צלעות בסגנון דרום קרוליינה, צלעות מעושנות עם רוטב ברביקיו בסגנון קרוליינה, ו צלעות חזיר בסגנון כפרי בגריל ללא עצמות עם שפשוף קרולינה.

הוראות

1
בקערה בינונית, להקציף יחד את הסוכר החום, מיץ לימון, חומץ לבן, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, מולסה וחרדל. מתבלים עם שום מגורען, מלח, פלפל, פתיתי פלפל אדום, פלפל לבן ופלפל קאיין, ומערבבים היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים גריל חיצוני או מעשן ל 225 עד 250 מעלות f (110 עד 120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
לשפשף צלעות בנדיבות עם תיבול ברביקיו, ואז למקם אותם במעשן או גריל, ולכסות. לבשל במשך 4 שעות, או עד מאוד רך. הבשר יהיה להפריד בקלות מן העצם. צלעות בוסט עם רוטב חרדל בנדיבות במהלך 30 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
לחמם את הרוטב לרתיחה, ומגישים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)