קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 35 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

צלעות בסגנון תאילנדי בישול איטי

צלעות בסגנון תאילנדי בישול איטי
צלעות בסגנון תאילנדי בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, חמאת בוטנים שמנת, רוטב sriracha, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ריכוז מיץ תפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-35 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צלעות בסגנון תאילנדי בישול איטי, צלעות בסגנון תאילנדי בישול איטי, ו Slow Cooker BBQ Country Style Ribs.

הוראות

1
ריסוס 6-7 ליטר תנור איטי בצורת אליפסה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
חותכים צלעות לשניים.
3
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים שנותרו למעט עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים צלעות בבישול איטי, רוטב כפיות על כל שכבה של צלעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 שעות או עד רך חזיר הוא כבר לא ורוד ליד עצמות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
הסר צלעות מ מבשל איטי; שומן רזה מנוזל בישול. מסננים בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
7
הגדר שליטה בתנור לצלות. מתלה מחבת תרסיס או מחבת קלייה גדולה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מניחים צלעות במחבת, חופפים מעט. צלעות מברשת בכבדות עם 1 כוס של נוזל בישול מתוח. צלייה עם צלעות על 5 סנטימטרים מחום 1 עד 2 דקות או עד מזוגג.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בינתיים, בסיר 2 ליטר, חום שנותר נוזל בישול מעל חום בינוני גבוה 6 עד 8 דקות או עד מעובה.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
חותכים צלעות לחתיכות הגשה; לשרת עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
11
מקשטים עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי