צלעות בסגנון תאילנדי בישול איטי
צלעות בסגנון תאילנדי בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, חמאת בוטנים שמנת, רוטב sriracha, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ריכוז מיץ תפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-35 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צלעות בסגנון תאילנדי בישול איטי, צלעות בסגנון תאילנדי בישול איטי, ו Slow Cooker BBQ Country Style Ribs.
הוראות
ריסוס 6-7 ליטר תנור איטי בצורת אליפסה עם ספריי בישול.
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים שנותרו למעט עלי כוסברה.
מניחים צלעות בבישול איטי, רוטב כפיות על כל שכבה של צלעות.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 שעות או עד רך חזיר הוא כבר לא ורוד ליד עצמות.
הסר צלעות מ מבשל איטי; שומן רזה מנוזל בישול. מסננים בישול נוזלי.
הגדר שליטה בתנור לצלות. מתלה מחבת תרסיס או מחבת קלייה גדולה עם ספריי בישול.
מניחים צלעות במחבת, חופפים מעט. צלעות מברשת בכבדות עם 1 כוס של נוזל בישול מתוח. צלייה עם צלעות על 5 סנטימטרים מחום 1 עד 2 דקות או עד מזוגג.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, חום שנותר נוזל בישול מעל חום בינוני גבוה 6 עד 8 דקות או עד מעובה.
חותכים צלעות לחתיכות הגשה; לשרת עם רוטב.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.