צלעות בקר לבישול איטי לפסח
צלעות בקר לבישול איטי לפסח הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 378 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל, שום, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו צלעות בקר קצרות בישול איטי, לבישול איטי צלעות בקר Barbequed, ו צלעות קצרות בשר לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלעות, בצל ושום בבישול איטי מרוסס עם ספריי בישול.
מערבבים את החומרים שנותרו עד מעורבב; לשפוך על מרכיבים בבישול איטי. מכסים במכסה.
מבשלים על נמוך 6 עד 8 שעות (או על גבוה 5 שעות).
הסר צלעות ובצל מ בישול איטי; לכסות כדי לשמור על חם. דלגו וזרקו עודפי שומן מהרוטב.
להחזיר צלעות ובצל לרוטב בבישול איטי; מערבבים עד מצופה באופן שווה.