צלעות בקר קוריאניות קצרות
המתכון בשר קוריאני צלעות קצרות מוכן בערך 2 שעות ו 10 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קוריאני. מנה אחת מכילה 865 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך דבש, אורז, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו צלעות בקר צלויות קוריאניות, צלעות בקר קצרות בסגנון קוריאני בגריל, ו Galbi טאנג (מרק צלעות בקר קצר קוריאני) (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל צלעות ב 2 כף. רוטב בתנור הולנדי או מחבת עמוקה גדולה על חום בינוני-גבוה 4 דקות. בכל צד או עד השחמה משני הצדדים.
הסר צלעות מחבת; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים את שאריות הרוטב והגזר למחבת; מבשלים ומערבבים על חום בינוני-גבוה עד להשחמה קלה.
להחזיר צלעות לתנור הולנדי; להוסיף צ ' יילס. מבשלים ומערבבים על חום בינוני 2 דקות. מקציפים מרק, רוטב ברביקיו, מיץ תפוזים, דבש וקמח עם מקציף עד מעורבב היטב; לשפוך על צלעות. מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים על 1-1/2 שעות נמוכות.
להוסיף גזר; לבשל 30 דקות. או עד צלעות וגזר הם מכרז.
הסר צלעות, גזר וצ 'ילי מרוטב; להשליך צ' ילי. שומן עודף רזה מן הרוטב. מערבבים רוטב סויה וגלידה לרוטב.
מגישים צלעות, גזר ורוטב על אורז.