צלעות ברוטב דבש וסויה
צלעות ברוטב דבש וסויה ואינו מכיל גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לך חמאה, דבש, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. נסו דבש שקדים לכה עם רוזמרין ופלפל שחור, קבב סטייק סויה דבש עם רוטב לימון כוסברה, ו סלמון מצופה לכה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קרום דק מהחלק האחורי של לוחות על ידי חיתוך לתוכו ומושך אותו. (זה יעשה את הצלעות יותר רך.)
מפזרים מלח ופלפל על לוחות; לעטוף כל לוח בחוזקה בנייר אלומיניום.
מניחים לוחות על מחבת ג ' לי רול, ואופים 2 עד 2 1/2 שעות או עד מכרז ובשר מתרחק מעצם.
להביא דבש הבא 6 מרכיבים לרתיחה בסיר על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 5 דקות או עד מופחת בחצי.
הסר לוחות מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור כדי לצלות על גבוה. בזהירות להסיר לוחות מסכל; מקום על נייר כסף -?תבנית אפייה מרופדת.
מברשת כל לוח עם 3 כף. תערובת דבש.
צלייה 5 עד 7 דקות או עד השחמה ודביק.
מברשת עם תערובת הדבש הנותרת.