קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

צלעות ברוטב דבש וסויה

צלעות ברוטב דבש וסויה
צלעות ברוטב דבש וסויה ואינו מכיל גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לך חמאה, דבש, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. נסו דבש שקדים לכה עם רוזמרין ופלפל שחור, קבב סטייק סויה דבש עם רוטב לימון כוסברה, ו סלמון מצופה לכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
שוטפים לוחות, מתייבשים.
3
הסר קרום דק מהחלק האחורי של לוחות על ידי חיתוך לתוכו ומושך אותו. (זה יעשה את הצלעות יותר רך.)
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
מפזרים מלח ופלפל על לוחות; לעטוף כל לוח בחוזקה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מניחים לוחות על מחבת ג ' לי רול, ואופים 2 עד 2 1/2 שעות או עד מכרז ובשר מתרחק מעצם.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להביא דבש הבא 6 מרכיבים לרתיחה בסיר על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 5 דקות או עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
הסר לוחות מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור כדי לצלות על גבוה. בזהירות להסיר לוחות מסכל; מקום על נייר כסף -?תבנית אפייה מרופדת.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
מברשת כל לוח עם 3 כף. תערובת דבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
10
צלייה 5 עד 7 דקות או עד השחמה ודביק.
11
מברשת עם תערובת הדבש הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים