צלעות ד " ר פלפל
מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם 68 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צלעות ד " ר פלפל יכול להיות עצום ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. לכו לחנות ותרימו דבשה, מרקעים, קטשופ, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צלעות ד " ר פלפל, צלעות פלפל חריף, ו צלעות פלפל חריף (מתכונים דומים).
הוראות
ראשית, לעשות לשפשף על ידי ערבוב המלח, פלפל שחור, סוכר חום, אבקת חרדל, קאיין, אבקת צ ' יפוטלה, ואת allspice הקרקע. מעיל את הצלעות עם לשפשף, לכסות אותם בניילון נצמד, ומניח במקרר לפחות 4 שעות.
מחממים התנור ל 149° ולהביא את הצלעות לטמפרטורת החדר. במחבת אפייה גדולה או צלייה מרופדת בנייר כסף, מסדרים את הצלעות עם צד הבשר למעלה, יוצקים 1/4 כוס של פלפל ד " ר, מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף, ומניחים בתנור.
בינתיים, כדי להפוך את הזיגוג, מניחים בסיר את הפלפל הד "ר, קטשופ, חרדל, חומץ תפוחים, מולסה, ואבקת צ' יפוטלה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפוך את החום עד נמוך ומבשלים במשך 20 דקות עד סמיך וסירופ.
לאחר 1 1/2 שעות, לקחת את הצלעות מהתנור ולהפיץ כמה זיגוג על כל צד של המדפים.
מניחים בחזרה בתנור, בצד הבשר למעלה, ומבשלים חשפו במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, להוציא את הצלעות ולהפיץ זיגוג יותר עליהם, ומבשלים 30 דקות יותר או עד הצלעות רצויים רוך. קח את הצלעות מהתנור, מורחים יותר זיגוג עליהם, ולאחר מכן לבשל כל צד תחת broiler במשך 4 דקות.