קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

צלעות ד " ר פלפל

צלעות ד
מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם 68 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צלעות ד " ר פלפל יכול להיות עצום ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. לכו לחנות ותרימו דבשה, מרקעים, קטשופ, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צלעות ד " ר פלפל, צלעות פלפל חריף, ו צלעות פלפל חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית, לעשות לשפשף על ידי ערבוב המלח, פלפל שחור, סוכר חום, אבקת חרדל, קאיין, אבקת צ ' יפוטלה, ואת allspice הקרקע. מעיל את הצלעות עם לשפשף, לכסות אותם בניילון נצמד, ומניח במקרר לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
Allspice הקרקעAllspice הקרקע
אבקת חרדלאבקת חרדל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
מחממים התנור ל 149° ולהביא את הצלעות לטמפרטורת החדר. במחבת אפייה גדולה או צלייה מרופדת בנייר כסף, מסדרים את הצלעות עם צד הבשר למעלה, יוצקים 1/4 כוס של פלפל ד " ר, מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף, ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
ד ד " ר פפר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
בינתיים, כדי להפוך את הזיגוג, מניחים בסיר את הפלפל הד "ר, קטשופ, חרדל, חומץ תפוחים, מולסה, ואבקת צ' יפוטלה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפוך את החום עד נמוך ומבשלים במשך 20 דקות עד סמיך וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
ד ד " ר פפר
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
לאחר 1 1/2 שעות, לקחת את הצלעות מהתנור ולהפיץ כמה זיגוג על כל צד של המדפים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
מניחים בחזרה בתנור, בצד הבשר למעלה, ומבשלים חשפו במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, להוציא את הצלעות ולהפיץ זיגוג יותר עליהם, ומבשלים 30 דקות יותר או עד הצלעות רצויים רוך. קח את הצלעות מהתנור, מורחים יותר זיגוג עליהם, ולאחר מכן לבשל כל צד תחת broiler במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי