צלעות חזיר אפרסקים
צלעות חזיר אפרסקים עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1106 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל, מלח שום ופלפל, סלרי וצלעות חזיר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלעות חזיר אפרסקים, צלעות חזיר סיר חרס אפרסקי, ו חזיר אפרסקי.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים בצל וסלרי בחמאה עד שהם רכים; מעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים את הלחם, תיבול העופות, המרווה והפלפל. מקפלים פנימה את האפרסקים.
שלב את הביצים, המים והפטרוזיליה; הוסף לתערובת הלחם; לזרוק לציפוי.
חותכים כיס גדול בצד של כל צלע חזיר; כף מלית ברפיון לכיסים. קשרו בחוט למלית מאובטחת במידת הצורך.
במחבת גדולה, צלעות חומות משני הצדדים.
מניחים את המילוי הנותר ב 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם צלעות. כפית משמרת על צלעות. מכסים ואופים בחום של 350 למשך 45 דקות. לחשוף; אופים 15 דקות יותר או עד מיצי בשר לרוץ ברור. אם נעשה שימוש במחרוזת, הסר לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קינג אסטייט דומיין פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
קינג אסטייט דומיין פינו נואר