קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

צלעות חזיר אפרסקים

צלעות חזיר אפרסקים
צלעות חזיר אפרסקים עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1106 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל, מלח שום ופלפל, סלרי וצלעות חזיר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלעות חזיר אפרסקים, צלעות חזיר סיר חרס אפרסקי, ו חזיר אפרסקי.

הוראות

1
במחבת גדולה מטגנים בצל וסלרי בחמאה עד שהם רכים; מעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את הלחם, תיבול העופות, המרווה והפלפל. מקפלים פנימה את האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3
שלב את הביצים, המים והפטרוזיליה; הוסף לתערובת הלחם; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
4
חותכים כיס גדול בצד של כל צלע חזיר; כף מלית ברפיון לכיסים. קשרו בחוט למלית מאובטחת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
5
מברישים צלעות בשמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מפזרים מלח שום ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
7
במחבת גדולה, צלעות חומות משני הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים את המילוי הנותר ב 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם צלעות. כפית משמרת על צלעות. מכסים ואופים בחום של 350 למשך 45 דקות. לחשוף; אופים 15 דקות יותר או עד מיצי בשר לרוץ ברור. אם נעשה שימוש במחרוזת, הסר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קינג אסטייט דומיין פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
קינג אסטייט דומיין פינו נואר
קינג אסטייט דומיין פינו נואר