צלעות חזיר בסגנון בנבנטנה: Costole di Maiale Beneventana
צלעות חזיר בסגנון של Beneventana: Costole di Maiale Benventanan הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, להשתמש זרעי שומר רגיל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צלעות חזיר בסגנון של Beneventana: Costole di Maiale Beneventana, עגל עם פטריות במרינדה (Scaloppine Beneventana), ו Spalla Di Maiale (צלעות חזיר עם כרוב טוסקנה).
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
מתבלים את צלעות החזיר במלח ופלפל ומעלים אותן בקמח.
במחבת 10 עד 12 אינץ', מחממים את השמן עד כמעט עישון.
מוסיפים את צלעות החזיר ומבשלים 1 דקה בכל צד, עד להשחמה שווה.
מפזרים 1 כפית זרעי שומר בצד 1 של הצלעות. הפעל ומפזרים את כפית הנותרים בצד השני.
מוסיפים יין ושום, ומניחים בתנור ומבשלים 15 דקות, עד שרק מבשלים.
הסר את הצלעות לצלחת ולהתחמם. מעל חום בינוני, לבשל עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מוסיפים את שברי השומר לנוזל החם ומבשלים 1 דקה יותר, ומאפשרים לעבריונים לנבול.
הסר את השום ושופך את רוטב היין על הצלעות, לקישוט עם שברי שומר ואבקת שומר בר.