צלעות חזיר בצלים כתומים Marsala
צלעות חזיר בצלים כתומים Marsala דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת תפוזים, יין מרסלה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צלעות חזיר מרסלה לשניים, צלעות חזיר Marsala, ו צלעות חזיר עם רוטב מרסלה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
צלעות חזיר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל שחור; אבק קל עם קמח.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים שמן זית למחבת החמה. צלעות חזיר חומות בשמן החם, כ -5 דקות לכל צד.
להפחית חום בינוני לפזר שאלוט סביב צלעות. המשך לבשל בשר, מרפרף פעם אחת, עד צלעות הן מזלג מכרז, 10 עד 15 דקות. מערבבים מדי פעם כדי למנוע שאלוט מלהישרף.
יוצקים מיץ מנדרינה ויין Marsala למחבת; מביאים לרתיחה. מבשלים עד מיץ ויין להפחית זיגוג, 3 עד 5 דקות. להחזיר צלעות חזיר למחבת ומפזרים גרידה כתומה; להוסיף חמאה למחבת. הפוך צלעות בזיגוג עד מצופה.