צלעות חזיר ברוטב
צלעות חזיר ברוטב דורשות כשעה ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.72 דולר למנה. בבמנה עיקרית זו יש 337 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו מרק פטריות מרוכז, מרק בצל מרוכז, גבינת פרמז'ן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 59% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלעות חזיר אננס בגריל , צלעות חזיר ממולאות אפויות וצלעות חזיר גבינה .
הוראות
בקערה רדודה טורפים ביצה ומים. טובלים צלעות חזיר בתערובת ביצים, ואז מצפים בפירורי לחם. במחבת גדולה משחימים צלעות בשמן.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
מאחדים את המרקים; יוצקים על צלעות.
מפזרים גבינה. מכסים ואופים ב-325 מעלות למשך 1-1/2 שעה או עד שהבשר רך.