קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

צלעות חזיר ברוטב חרדל דבש

צלעות חזיר ברוטב חרדל דבש
צלעות חזיר ברוטב חרדל דבש דורש סביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפל, מלח, צלעות חזיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. עם כפית ציון 54%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: צלעות חזיר חרדל דבש, צלעות חזיר חרדל דבש, ו צלעות חזיר דבש-חרדל.

הוראות

1
שלב 1/2 כפית אבקת שום, מלח ופלפל; מפזרים מעל צלעות חזיר. במחבת גדולה, צלעות חזיר חומות בשמן.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת שוםאבקת שום
צלעות חזירצלעות חזיר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר ושמור על חום.
3
מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים יין, תוך ערבוב לשחרור חתיכות שחומות מהתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי. הפחיתו את החום לבינוני.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
לטאטא את המרק, חרדל, דבש ואבקת שום הנותרים; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
חרדלחרדל
מרקמרק
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מקציפים שמנת; מבשלים ומערבבים 4-6 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מחזירים למחבת צלעות חזיר ומיצים. מכסים ומבשלים 3-5 דקות או עד שמד חום קורא 145 זוגות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
7
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פופי מונטריי פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
פופי מונטריי פינו נואר
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבשלות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, איסוף פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות האלון הקלויים הצרפתיים. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.