צלעות חזיר גרמניות
צלעות חזיר גרמניות לוקחות בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 328 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רסק תפוחים, קינמון טחון, זרעי קימל וחמאה. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל האירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 59% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פנקייק נוטלה בננה בסגנון גרמני , קציצות בשר גרמניות של Frikadellen , וציפוי לעוגת שוקולד גרמנית .
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה משחימים צלעות חזיר בחמאה משני הצדדים.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
מערבבים בקערה את הכרוב הכבוש, רסק התפוחים, הבצל, השום, הסוכר החום, זרעי הקימל והקינמון. כף מעל צלעות.
מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שמיצי הבשר מתבהרים.