צלעות חזיר חנוקות
צלעות חזיר חנוקות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 658 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 2 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח תיבול, פפריקה, בצל וידאלי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 88%. נסו צלעות חזיר חנוקות, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה קטנה מערבבים יחד את מלח התיבול, פלפל, פפריקה, אבקת שום ואבקת בצל. מתבלים כל צלע חזיר בנדיבות עם תערובת התבלינים.
מוסיפים את הקמח לקערה קטנה ומערבבים בתערובת התבלינים הנותרת. לדלות את הצלעות בקמח, לנער את העודף.
במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני גבוה, להוסיף את השמן. לצרוב כל קוצצים במשך 2 עד 3 דקות, ואז להעיף ולצרוב את הצד השני במשך 2 דקות נוספות.
הסר מהמחבת לצלחת ולהניח בצד.
מוסיפים את הקורנית, בצל, שום ו 1 עד 2 כפות של קמח מתובל ומבשלים עד קרמל מעט, על 2 עד 3 דקות. מערבבים במניות עם כף עץ לגרד כל חתיכות מהחלק התחתון של המחבת.
הוסף את הצלעות בחזרה למחבת ולכסות. מכניסים לתנור ואופים עד למכרז והרוטב התעבה, כ -18 עד 20 דקות.
תסיר את הצלעות והרוטב למגש ותגיש.