צלעות חזיר מזוגגות הויסין עם שעועית ירוקה סצ'ואן הוא חלב חינם מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 1043 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמישה תבלינים, שום, שעועית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מזוגגות עם תפוחי אדמה מרוסקים ושעועית ירוקה מבושלת, צלעות חזיר מזוגגות הויסין, ו Hoisin וצלעות חזיר מזוגגות דבש.
הוראות
1
עבור בשר חזיר: להתאים מתלה תנור למיקום העליון באמצע ולחמם תנור ל 204°.
שלב הויסין, מירין, אבקת חמישה תבלינים, 2 כפות רוטב סויה, דבש, סוכר חום ו 2 כפות sriracha בקערה קטנה (להפריש רוטב סויה הנותרים sriracha עבור שעועית ירוקה).
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
שעועית ירוקה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
Sriracha
רוטב הויסין
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים צלעות חזיר על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף בנדיבות לצחצח את שני הצדדים עם רוטב הויסין.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסין
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מעבירים לתנור כדי לבשל. לאחר כ 5 דקות, baste עם זיגוג נוסף ולהמשיך לבשל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
שמן חום במחבת גדולה או ווק על חום גבוה. כאשר השמן מתקרב לנקודת העישון, מוסיפים שעועית ירוקה וזורקים למעיל. מבשלים 1 דקה, ערבוב מדי פעם, ולאחר מכן להוסיף פלפל מתוק, צ ' ילי ובצל, יחד עם סוכר, הנותרים 2 כפות רוטב סויה הנותרים 2 כפות Sriracha. מערבבים לשלב ולבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל מתוק
שעועית ירוקה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
Sriracha
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים ג ' ינג ' ר ושום, להפחית את החום בינוני. מערבבים ומבשלים עד הרוטב הוא מעובה, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
הסר מהחום.
4
כאשר צלעות חזיר עדיין ורוד ועסיסי במרכז (145°F עבור בינוני) להסיר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מגישים עם אטריות ביצה מבושלות, שעועית ירוקה ורוטב הויסין הנותרים.
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.