צלעות חזיר מזוגגות תפוחים
צלעות חזיר מזוגגות תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 291 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רסק תפוחים, תערובת מרק בצל, תפוח טארט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צלעות חזיר עם זיגוג תפוחים, צלעות חזיר ממולא עם זיגוג תפוחים, ו צלעות חזיר עם זיגוג תפוחים מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
במחבת בינונית מעל חום בינוני, צלעות חזיר חומות על 5 דקות בכל צד.
בקערה קטנה, מערבבים תפוח, רסק תפוחים, ותערובת מרק בצל.
מניחים את צלעות החזיר השחומות בתבנית אפייה בינונית. למעלה עם תערובת תפוחים.
אופים צלעות חזיר על 30 דקות בתנור שחומם מראש, לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות C).