צלעות חזיר מטוגנות בשמן עמוק עם ג'לי פלפל אדום מתוק וחריף
צלעות חזיר מטוגנות בשמן עמוק עם ג'לי פלפל אדום מתוק ומתובל דורשות בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 820 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 517 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו פלפלים, פלפל, צלעות חזיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 84%, שהוא מרהיב. מתכונים דומים: צלעות חזיר מטוגנות בשמן עמוק, צלעות חזיר עם רוטב ג'לי פלפל, ו ג'לי פלפל אדום חריף.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב את הסוכר, החומץ, מיץ האננס, הפלפלים הקלויים והג ' לפנו. מערבבים בעזרת מעבד מזון או בלנדר טבילה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 פאונד חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מניחים את המחית בסיר של 2 ליטר ומביאים לרתיחה מתגלגלת.
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
3
מוסיפים את הפקטין וממשיכים לרתיחה במשך 60 שניות, ובשלב זה מוסיפים את הפלפלים הקפואים כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פקטין
4
יוצקים את הג ' לי לתוך מיכל מתכת מגניב באמבט קרח במשך כ 1 שעה עד שהוא קובע, או לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
התזה של ורמוט
5
לצלעות החזיר: בעזרת הצד השן של מרכך בשר, דופקים את צלעות החזיר לעובי של כ-1/2 אינץ'.
מוסיפים את התבלינים, המלח והפלפל לקמח ומערבבים היטב. מחפרים את הצלעות בקמח המתובל, טובלים בחלב החמאה ואז חוזרים לקמח (בעזרת יד אחת לעבודה בקמח, והשנייה לטבילה בחלב החמאה). אפשר לנוח לפחות דקה בערך כדי לאפשר ללחם להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבלין
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סוכריות מצילות חיים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')
7
יוצקים את השמן לסיר עמוק וכבד (ברזל יצוק הוא הטוב ביותר), מספיק כדי שלקצוץ החזיר יהיה מקום לצוף, אבל צריך להיות כמה סנטימטרים של מרווח כדי שלא יעלה על גדותיו כשאתם מטגנים.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מחממים את השמן ל -355 מעלות צלזיוס. השתמש במדחום טיגון עמוק כדי לקבל את הטמפרטורה הנכונה; גבוה מדי והאוכל שלך יישרף מבחוץ לפני שהוא מבושל מבפנים, ונמוך מדי האוכל שלך ייצא שמנוני ורטוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
9
בעדינות את צלעות חזיר טיפה 1 או 2 בכל פעם, אבל לא קהל הסיר. מטגנים עד להזהבה מבחוץ, בערך 7 דקות.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
הפינו נואר הופק ובקבוק על ידי יקב מכונות פולק, ויינן קני ליקיטפרקונג.