צלעות חזיר מטוגנות ורוסק תפוחים תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר מטוגן במחבת רסק תפוחים תוצרת בית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו תפוחים, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: צלעות חזיר מטוגנות בתנור עם רסק תפוחים חמוציות, צלעות חזיר מטוגנות עם לחם תוצרת בית, ו אחד מחבת תפוח צלעות חזיר קינמון.
הוראות
כדי להכין רסק תפוחים, להמיס חמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים תפוחים למחבת; לבשל 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 1/2 כוס מים, סוכר, מיץ, ו 1/8 כפית מלח למחבת; לבשל 25 דקות, ערבוב מדי פעם. מכסים ומבשלים 25 דקות או עד תפוחים רכים. מחית בעדינות עם גב כף.
כדי להכין חזיר, לחמם מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים חזיר באופן שווה עם 1/2 כפית מלח ופלפל; חזיר dredge בקמח.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 5 דקות או עד הזהב. הפוך חזיר; לבשל 3 דקות או עד מידה רצויה של doneness.