לזניה עוף שמנת
לזניה עוף שמנת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 439 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. מתכון זה מכלמתכונים יש 600 אוהדים. אם יש לכם גבינת מוצרלה, רוטב ספגטי, אטריות לזניה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טריזי קינוח גבינת שמנת כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 74%. מתכונים דומים: לזניה עוף שמנת, לזניה עוף שמנת, ו לזניה עוף שמנת.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים אטריות לזניה במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
מסננים, שוטפים במים קרים ומניחים בצד.
בינתיים מניחים את העוף בסיר עם מספיק מים לכיסוי, ומביאים לרתיחה. מבשלים 20 דקות, או עד שכבר לא ורודים ומיצים מתבהרים.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). ממיסים את קוביית הבולון במים חמים. בקערה גדולה מערבבים את העוף עם החמין, גבינת השמנת ו -1 כוס גבינת מוצרלה.
מורחים 1/3 מרוטב הספגטי בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. מכסים בתערובת העוף ומעליהם 3 אטריות לזניה;חזור. למעלה עם רוטב הנותרים, ומפזרים גבינת מוצרלה הנותרים.
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש.