צלעות חזיר מטוגנות עם סלסה רימונים ושומר
מתכון צלעות חזיר מטוגנות עם סלסה רימונים ושומר יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 40 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 175 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו מלח, כוסברה, זרעי רימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה, עוף בגריל עם זרעי רימון וסלסה שומר, ו שומר-חזיר שפשף עם שאלות-הפחתת רימון (מתכונים דומים).
הוראות
חצי פקעת שומר לאורכו וליבתו, ואז לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'. לבשל שומר ב 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד רך, על 15 דקות.
מעבירים שומר לקערה ומערבבים זרעי רימון, בצל ירוק, כוסברה, חומץ, דבש ומלח.
לטפוח צלעות חזיר יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
חום שנותר שמן כפות במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז צלעות sauté עד זהב עמוק ופשוט מבושל דרך, 4 עד 5 דקות בכל צד.
להעביר צלעות לצלחות ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף, 5 דקות.