צלעות חזיר ממולאות פסטו עם בצל מקורמל
צלעות חזיר ממולאות פסטו עם בצל מקורמל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . אם יש לכם buitoni® pesto, פפריקה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. . , שהוא מוצק. נסו צלעות חזיר עם בצל מקורמל, אגס ובצל בקרמל צלעות חזיר, ו צלעות חזיר חנוקות בצלים מקורמלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חותכים כל צלע חזיר אופקית שלושה רבעים של הדרך דרך הבשר יצירת כיס, להיזהר לא לחתוך את כל הדרך. לשפשף צלעות חזיר עם כמון, פפריקה ומלח. מלא כל צלע חזיר עם 1 כף פסטו; מאובטח עם מרים עץ.
שמן חום בינוני, מחבת ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים, מערבבים כל הזמן, במשך 5 דקות.
מוסיפים צלעות חזיר; מבשלים 1 דקה בכל צד עד חום.
אופים צלעות חזיר ובצל במשך 15 עד 20 דקות או עד חזיר מבושל דרך.
הסר מרים עץ; העליון עם הנותרים 3 כפות פסטו.