קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

צלעות חזיר מצופות כוסברה ברוטב צ'יפוטלה-בוטנים

צלעות חזיר מצופות כוסברה ברוטב צ'יפוטלה-בוטנים
צלעות חזיר מצופות כוסברה עם צ'יפוטלה-רוטב בוטנים דורש מסביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 326 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 17 אוהדים. אם יש לכם כוסברה, שמן, קרקרים ריץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו צלעות חזיר מצופות כוסברה ברוטב צ'יפוטלה-בוטנים, בוטנים בסגנון תאילנדי וצלעות חזיר מצופה פנקו, ו צלעות חזיר עם אגוזי לוז ברוטב מורל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פירורי קרקר ו 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה בצלחת עוגה. טובלים צלעות ביצה, ולאחר מכן בתערובת פירור, הופך באופן שווה מעיל שני הצדדים של כל צלע.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
2
חום 1 כף. שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
להוסיף 3 צלעות; לבשל 4 דקות. בכל צד או עד לסיום (145F).
4
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם. חזור עם 1 כף. של השמן שנותר ואת צלעות הנותרים; להסיר מהחום, ואז לתת לעמוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
בינתיים, חום שנותר שמן בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
7
מוסיפים מרק, חמאת בוטנים, פלפלים וסוכר; מערבבים. מביאים לרתיחה על חום בינוני-גבוה; ומבשלים על חום בינוני-נמוך 3 דקות. או עד מעובה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
פלפליםפלפלים
מרקמרק
סוכרסוכר
8
מגישים צלעות עם רוטב, אגוזים וכוסברה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
רוטברוטב
אגוזיםאגוזים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.