קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות35
ציון בריאות2
מגזין

צלעות חזיר משופשפות מרווה עם רוטב אפרסק כבוש

צלעות חזיר משופשפות מרווה עם רוטב אפרסק כבוש
מתאים ל-35 מנות. אם 58 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צלעות חזיר מרווה משפשף עם אפרסק חמוץ עשוי להיות סופר ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 80 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך צלעות חזיר, עלי מרווה, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מרווה שפשף צלעות חזיר עם סלט תפוחים חם, Spice שפשף צלעות חזיר עם מנגו אפרסק Chutney, ו צלעות חזיר בגריל עם רוטב עגבניות אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את חומץ היין הלבן עם מים, סוכר, זרעי חרדל, עלה דפנה, 1 כף של פלפל שלם 2 כפות מלח ולהביא לרתיחה כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
פלפלפלפל
זרעי חרדלזרעי חרדל
עלי דפנהעלי דפנה
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
שים את האפרסקים חתוכים לקערה גדולה, חסינת חום ושופכים עליהם את המלח החם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
תן לאפרסקים לעמוד 1 שעה, ואז לקרר אותם במשך כ -30 דקות, עד האפרסקים הם מקוררים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
4
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב 1 כף השמן עם מרווה קצוצה, פלפל טחון גס 1 כף בתוספת 1 כפית מלח. לשפשף את התערובת על כל הצלעות ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
מרווהמרווה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
במחבת ovenproof גדול, חום 1 כף השמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הצלעות למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 5 דקות, עד שמדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הבשר הקרוב ביותר לאוגרי העצמות 14
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
תנורתנור
9
להעביר את הצלעות לצלחת לנוח במשך 10 דקות.
10
בינתיים, במחבת בינונית, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את עלי המרווה ומבשלים על אש בינונית עד קריספ, בערך 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
12
שים צלע חזיר על כל צלחת. באמצעות כפית מחוררת, מעל כל קוצצים עם כ 1/2 כוס של האפרסקים הכבושים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
13
מקשטים עם עלי מרווה מטוגנים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.