צלעות חזיר עם טרגון-רוטב בצל
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 98 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 16 דקות. נסו צלעות חזיר עם רוטב בצל, צלעות חזיר ברוטב בצל, ו צלעות חזיר ברוטב בצל כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים צלעות חזיר באופן שווה עם מלח ופלפל. לדלות חזיר בקמח.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי חזיר למחבת; מבשלים 1 עד 2 דקות בכל צד או עד חזיר הוא השחמה.
מעבירים חזיר לצלחת. חזור על הליך עם בשר חזיר שנותר. להפחית חום בינוני.
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים 3 דקות או עד למכרז.
מערבבים במרק, גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה. להחזיר חזיר וכל מיצים שהצטברו למחבת. מביאים לרתיחה; להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 4 דקות או עד בשר חזיר נעשה. מערבבים בטרגון.
מגישים עם: תפוחי אדמה מרוסקים בסגנון ביתי