קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

צלעות חזיר עם קרולינה לשפשף

צלעות חזיר עם קרולינה לשפשף
צלעות חזיר עם קרולינה לשפשף דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 219 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם צלעות חזיר חתוכות במרכז, פלפל, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 47%. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם קרולינה לשפשף, צלעות חזיר מנגל עם רוטב מנגל קרולינה, ו הטוב ביותר יבש תבלינים לשפשף עוף, בשר בקר וחזיר.

הוראות

1
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
שלב 7 מרכיבים ראשונים בקערה קטנה. לשפשף חזיר עם תערובת תבלינים; לתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים חזיר על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול. גריל 4 דקות. הפעל חזיר; גריל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מברישים כל קוצץ ברוטב 1 כף, וצולים 2 דקות או עד למידת האלימות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אוברט לורן כרם שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 139 דולר.
אוברט לורן כרם שרדונה
אוברט לורן כרם שרדונה
2011 לורן ן שרדונה תמיד מזכיר אחד תערובת וינטאג היפותטי של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. לורן זו משנת 2011 ברורה באופן טבעי עם גווני כלורופיל ירוקים בקצה. ארומטים הם לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. הארומטים המובהקים של פירות ומינרלים נותנים תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. תחושת הפה מציגה תו עליון של גליצרין, ואחריו מבנה חומצי שנמצא רק אצל לורן.ליין בהירות מעורפלת קלה המציגה את מחויבותו של אוברט לייצור יין התערבותי מינימלי.