צלעות חזיר עם רוטב מדיירה פטריות דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 256 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מלח ופלפל טחון גס, עלי טימין, ל 6 פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צלעות חזיר צלויות עם רוטב מדיירה, צלעות חזיר ברוטב פטריות, ו צלעות חזיר עם רוטב פטריות שמנת.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן זרעי הגפן. אפשר את השמן לעשן מעט. מתבלים כל צלע חזיר במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים למחבת. לצרוב בכל צד במשך 2 דקות. לאחר השחמה יפה בכל צד, להעביר את הצלעות למחבת סדין עם מתלה ואופים בתנור במשך 6 עד 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן בישול
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
3
הסר את הצלעות מהתנור למגש הגשה. שמור את המחבת לרוטב מדיירה.
מרכיבים שתצטרך
מדיירה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
4
באותו מחבת כי הצלעות היו צרוב, להוסיף 1 כף חמאה, שאלוט, שום, ואת הפטריות. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד קרמל מעט.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שאלות
חמאה
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים קמח ומערבבים למשחה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
6
מוסיף את יין מדיירה ו deglaze המחבת. מנמיכים את החום, מוסיפים את מרק הבשר ומבשלים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
מדיירה
מרק בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר מהחום ומערבבים בחמאה הנותרת ובעשבי תיבול טריים. לאחר שהחמאה נמסה, יוצקים את הרוטב על צלעות החזיר ומגישים.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.