צלעות חזיר פלפל
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם תפוח, פלפל, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: פלפל-שפשף צלעות חזיר, פלפל-שפשף צלעות חזיר, ו צלעות חזיר ממולאות בפלפל.
הוראות
מערבבים את מרק הירקות, 1/2 כוס מלח כשר, סוכר חום ופלפל בסיר בינוני ולהגדיר על חום בינוני גבוה. מבשלים רק עד שהמלח והסוכר מתמוססים, ואז מסירים מהחום ומוסיפים את הקרח.
מניחים את צלעות החזיר לתוך שקית zip-top 2 ליטר יחד עם מלח וחותם.
מניחים במיכל פלסטיק ומקררים בין לילה.
הסר את הצלעות מן המלח, לשטוף יבש לטפוח.
מפזרים משני הצדדים את 2 הכפיות הנותרות מלח כשר ומניחים בצד.
מניחים את התפוחים בתוך תנור איטי 5 1/2-6 ליטר.
חום 1 1/2 כפות של שמן זית במחבת נירוסטה 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מטגנים את צלעות החזיר משני הצדדים עד חום זהוב, 5 עד 6 דקות לכל צד. לאחר השחמה, מניחים את צלעות החזיר לתוך התנור האיטי על התפוחים.
מוסיף את 1/2 כף הנותרים שמן זית למחבת, ואחריו בצל, ו לטגן עד שהם מתחילים חום, 3 עד 4 דקות.
מוסיף את מרק העוף למחבת כדי deglaze.
מוסיפים את הפלפל השחור ואת הקורנית ומערבבים לשלב.
להעביר את זה לבישול איטי, מוגדר גבוה, לכסות ולבשל במשך 1 1/2 שעות. להקטין את החום לנמוך ולהמשיך לבשל עד החזיר הוא רך ונופל מן העצם, עוד 4 שעות ו 30 דקות.