צלעות חזיר פפריקה
צלעות חזיר Paprikash יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 426 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. . לך לחנות ותביא את מרק העגבניות המרוכז של קמפבל, פפריקה, צלעות חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו Paprikash חזיר, Paprikash חזיר צלוי, ו בשר חזיר Tenderloin Paprikash (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד משחימים היטב משני הצדדים.
להפחית את החום בינוני. מערבבים את הבצל והפפריקה במחבת ומבשלים עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם.
מערבבים את המרק, מים, פלפל שחור ושמנת חמוצה במחבת וחום לרתיחה. החזר את החזיר למחבת. להפחית את החום לנמוך. לבשל עד חזיר מבושל דרך.
מגישים את החזיר ורוטב עם האטריות.