קושימומחה
מוכן ב27 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

צלעות חזיר צלויות מנגל של נילי

צלעות חזיר צלויות מנגל של נילי
המתכון של נילי ברביקיו צלעות חזיר חילוף יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 27 שעות ו-40 דקות. במנה עיקרית זו יש 1365 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, אבקת בצל, אבקת חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סירופ תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פאדג'עם סירופ זהב כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו יבש לשפשף צלעות חזיר חילוף, צלעות חזיר רכות, ו צלעות חזיר צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים בשר חזיר סלאב שטוח על קרש חיתוך נקי. משוך את הממברנה.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
חותכים את עודף שומן ובשר. מתבלים את שני צידי הלוח עם תיבול ברביקיו של נילי. מקררים לפחות 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ברביקיותיבול ברביקיו
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מחממים את הגריל שלך ב 275 מעלות F, באמצעות עץ היקורי ופחם.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מניחים את הלוח על הגריל הרחק הלהבה, באמצעות חום עקיף. מבשלים את הלוח במשך כ 2 1/2 שעות עם הצד סלסול למעלה. הפוך את הלוח כדי לסיים את הבישול במשך כ 1 שעה או עד שאתה מקבל מלא" לכופף " בלוח.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
לצלעות יבשות: משוך צלעות מגריל, מפזרים תיבול מנגל של נילי מעל לוח שלם.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ברביקיותיבול ברביקיו
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
חותכים בין העצמות ומגישים.
8
לצלעות רטובות: משוך צלעות מגריל, יוצקים רוטב ברביקיו של נילי על לוח.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
חותכים בין העצמות ומגישים.
10
מערבבים את כל החומרים ומניחים בצד.
11
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקומקום או בתנור הולנדי גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע דבק. להפחית את הטמפרטורה נמוכה ומבשלים, חשוף, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף