צלעות חזיר צלויות מנגל של נילי
המתכון של נילי ברביקיו צלעות חזיר חילוף יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 27 שעות ו-40 דקות. במנה עיקרית זו יש 1365 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, אבקת בצל, אבקת חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סירופ תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פאדג'עם סירופ זהב כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו יבש לשפשף צלעות חזיר חילוף, צלעות חזיר רכות, ו צלעות חזיר צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים בשר חזיר סלאב שטוח על קרש חיתוך נקי. משוך את הממברנה.
חותכים את עודף שומן ובשר. מתבלים את שני צידי הלוח עם תיבול ברביקיו של נילי. מקררים לפחות 24 שעות.
מחממים את הגריל שלך ב 275 מעלות F, באמצעות עץ היקורי ופחם.
מניחים את הלוח על הגריל הרחק הלהבה, באמצעות חום עקיף. מבשלים את הלוח במשך כ 2 1/2 שעות עם הצד סלסול למעלה. הפוך את הלוח כדי לסיים את הבישול במשך כ 1 שעה או עד שאתה מקבל מלא" לכופף " בלוח.
לצלעות יבשות: משוך צלעות מגריל, מפזרים תיבול מנגל של נילי מעל לוח שלם.
חותכים בין העצמות ומגישים.
לצלעות רטובות: משוך צלעות מגריל, יוצקים רוטב ברביקיו של נילי על לוח.
חותכים בין העצמות ומגישים.
מערבבים את כל החומרים ומניחים בצד.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקומקום או בתנור הולנדי גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע דבק. להפחית את הטמפרטורה נמוכה ומבשלים, חשוף, לפחות 2 שעות.