צלעות כבש בגריל עם הפחתת נמל רימון
צלעות כבש בגריל עם הפחתת נמל רימון דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 82 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך מיץ רימון, מלח ופלפל, זרעי רימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 21%. נסו צלעות כבש עם הפחתת רימונים, צלעות כבש בגריל עם רוטב דובדבן, ו צלעות כבש בגריל במרינדה רימונים (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד את גרידת לימון ומיץ, אורגנו, שום, מלח ופלפל שחור בקערה; לשפוך לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיפים את צלעות הכבש, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להפריש במרינדה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
להביא את מיץ הרימון ויין פורט לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך להתבשל עד הנוזל צמצם למחצית הנפח המקורי שלה, כ 45 דקות. מערבבים את זרעי הרימון ומניחים בצד.
הסר את הטלה מן המרינדה, ולנער עודף. זרוק את המרינדה הנותרת. מבשלים את הצלעות על הגריל שחומם מראש עד שהם מתחילים המשרד, והם אדמדם ורוד ועסיסי במרכז, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מגישים את הצלעות טפטף עם הפחתת רימונים-נמל.