קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

צלעות כבש מתובלות סומאק

צלעות כבש מתובלות סומאק
צלעות כבש מתובל סומק דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 901 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון שחור מתובל סומאק, ביצים מטוגנות עם טלה, טחינה וסומק, ו פילה כבש מצופה אורגנו סומאק.

הוראות

1
ראשית לעשות את הבצק. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, שמרים, סוכר, שמן זית, קמצוץ מלח ו 300 מ " ל מים חמים. להפגיש עם הידיים או במיקסר שולחן, ואז ללוש במשך 10 דקות ביד או 5 דקות במיקסר, עד רך וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
שים את הבצק בקערה נקייה ומשומנת, לכסות עם גיליון של סרט נצמד משומן ולהשאיר לעלות במשך 2 שעות או עד הוכפל בגודל. אתה יכול גם פופ הבצק במקרר ולהשאיר לעלות לילה. (להוציא מהמקרר ולהשאיר 1-2 שעות להחזיר לטמפרטורת החדר לשימוש.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
לציפוי.
4
מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים בצל ומבשלים במשך כמה דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מוסיפים את הטלה, מגבירים את החום ומטגנים עד שמתחילים להשחים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
7
מפזרים תבלינים ומערבבים במשך 1 דקות, ולאחר מכן להוסיף טהור, עגבניות, מולסה רימון ותבלינים, יחד עם מים 50 מ " ל. מבשלים במשך 10 דקות, ערבוב עכשיו ולאחר מכן את הבשר צריך להיות דביק ולא חצוף. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בשר טחוןבשר טחון
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
8
אבק 2 דפי אפייה גדולים ואת משטח העבודה עם סולת. לדפוק את כל בועות אוויר מהבצק, ואז להטות על משטח עבודה ולחלק לתוך
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
9
עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם שמירה על הבצק שנותר מכוסה גליל הסרט משומן נצמד לצורה סגלגלה דקה, בערך 30cm ארוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מניחים את הבצק מגולגל על דפי אפייה. מחלקים תערובת בשר טחון בין 4 פידים, משאיר גבול 1cm סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
11
מגלגלים את הקצוות על המילוי וצובטים את הקצוות יחד כדי ליצור צורת סירה מחודדת. כיסוי עם סרט נצמדות משומן ולהשאיר להוכיח במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
13
לחשוף פידים לצחצח את הקצוות עם קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
14
מפזרים את הפטה, שומשום וקמצוץ טוב של סומאק על כל פיד ואופים במשך 15 דקות עד נפוח וזהב.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
סומאקסומאק
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
15
מגישים עם סלט וצ ' ילי טורקי כבוש, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ