קמחי טבעוני תוצרת בית
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם כרוב נאפה, שום, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מערבבים קמחי מטוגן ואורז (קמחי Bokkeumbap), מולים בקארי אדום עם פירה קמחי מספר הבישול של קמחי, ו ארוחת ערב: קמחי Jigae (תבשיל קמחי) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עלי כרוב, דייקון, בצל ירוק בקערה גדולה ומפזרים 2 כפות מלח כשר. לזרוק לשלב, לכסות, ואז לתת לשבת בטמפרטורת החדר עד כרוב הוא נבול, לפחות 1 שעה עד 1
זה צריך לשחרר על 1/4 כדי 1/2 כוס נוזלי.
בינתיים, לשלב בצל ירוק לבן, שום, זנגביל, אבקת צ ' ילי, ממרח מיסו, וסוכר בקערה של מעבד מזון או בלנדר. תהליך עד הדבק מחוספס נוצר, על 30 שניות בסך הכל, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך.
לאחר כרוב הוא נבול, להוסיף תערובת צ ' ילי ולהפוך מעיל.
הוסף 1 כוס מים לתערובת. טעם נוזלי ולהוסיף יותר מלח לפי הצורך (זה צריך להיות המלוחות של מי ים). לארוז קמחי לתוך צנצנות מייסון, לחיצה בחוזקה כדי לארוז בחוזקה באמצעות צ ' ופסטיק לשחרר כל בועות אוויר לכודים בתחתית הצנצנת. כסו את הקימצ ' י בנוזל שלו.
לאטום את הצנצנות בחוזקה ולאפשר להם לשבת בטמפרטורת החדר מגניב במשך 24 שעות, ולאחר מכן להעביר למקרר. אפשר להתסיס לפחות 1 שבוע לפני האכילה (ראה הערה). קימצ ' י יחזיק מעמד עד 1 חודש לאחר הפתיחה. לחלופין, מניחים ישירות במקרר לאחר חניה וטעם יומי החל מהשבוע הראשון עד שהוא חמוץ כמו שאתה אוהב את זה. לצרוך בתוך חודש 1.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.